Digital visning: Att fånga en plats – Berättelser från Västernorrland.

Onsdag 20/1 kl. 15.00-15.30.

Zoom: https://zoom.us/webinar/register/WN_RDp5ChHdSVqq8niDroxXCQ

Det går också bra att följa visningen via museets Facebooksida: https://www.facebook.com/vnmuseum

Profilbild för utställningen Att fånga en plats

Med start från 20 januari och därefter fyra tillfällen till fram till sommaren erbjuder Västernorrlands museum digitala visningar av utställningen Att fånga en plats- berättelser från Västernorrland. Följ med på denna visning och få en överblick över vad utställningen handlar om och vad den kan säga om Västernorrland som plats, även fast ni inte är på plats på museet. Under visningarna får du följa med när museets personal visar utvalda delar av utställningen och dess innehåll. Varje digital visning har dessutom ett särskilt tema och innehåll. Därmed går det bra att följa med på varje digital visning och ändå få se och lära sig något nytt vid varje visning.

Visningen tar ca 15-30 minuter och genomförs på Zoom.

Utställningen Att fånga en plats – Berättelser från Västernorrland utforskar berättelser och berättelsernas betydelse för plats och identitet. Den består av tre delar, som ger olika perspektiv på berättelser. Museet som samlare och förvaltare av berättelser, tre pristagare från Rosentrömska stiftelsen och Berättarlabbet – där besökarna själva kan bidra med berättelser.

På grund av de lokala restriktionerna kring corona/covid-19 är museibyggnaden stängd för publika besök tillsvidare. Invigningen av utställningen har därför skjutits upp och fysiska besök i utställningen kan därmed inte göras förrän museibyggnaden öppnar igen. Håll utkik på museets hemsida och Facebooksida när museibyggnaden och utställningen öppnar igen. Där finner ni även information om museets övriga program, varav flera av dessa genomförs digitalt.

 

Kommande digitala visningar av utställningen:

Tisdag 2/2 kl 15.00-15.30

Tisdag 2/3 kl 15.00-15.30

Tisdag 6/4 kl 15.00-15.30

Tisdag 27/4 kl 15.00-15.30