Kortfilmfestival

Lördag 13 november kl 11.00-16.00

I samband med utställningen ”Att fånga en plats- berättelser från Västernorrland” genomför Västernorrlands museum en jurybedömd Kortfilmfestival där allmänhetens inskickade filmer visas. Kortfilmerna har tema Västernorrland och är max 10 min lång. Kom och ta del av filmskaparnas berättelser i museets hörsal. I slutet av dagen blir det prisutdelning till Bästa film (som juryn utsett) samt till Publikens val (som publiken röstat fram). Du kan rösta fram din favorit bland de utvalda filmerna från och med 1 november fram till Kortfilmfestivalen 13 november- där du även kan rösta på plats.

Röstningen på webben kommer att finnas tillgänglig på https://vnmuseum.se/kortfilmfestival/ från och med den 1 november.

Förutom de filmer som är med och tävlar, så visas även under dagen kortfilmer från Västernorrlands museum och från Film Västernorrland. Dessutom blir det olika kringaktiviteter under dagen.

Plats: Hörsalen och entréhallen

Corona

Det är fortfarande pandemi så tänk på att visa hänsyn, hålla avstånden och bara sitta på anvisade platser. Viktigt också att tänka på handhygienen och stanna hemma om du är sjuk. Vi behöver vara en trygg miljö för alla besökare och medverkande.

Filmerna visas på originalspråk med svensk text.

Det finns hörslinga i lokalen.

Rullstolsplatser längst fram. Ta kontakt med receptionen så får du hjälp med hiss och dörrar.