Aktuella pedagogiska program

Höstterminen 2018 på Museet bjuder som vanligt på en bred blandning där det ska finnas något för alla i förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.

Höstens stora tillfälliga utställning är ” Alfhild Agrell- en ständig rebell” i övre utställningshallen och vi erbjuder visningar för åk 9 samt gymnasiet och vuxenutbildningar.

Museets nya lekrum handlar om Prins Pompom, en barnsaga skriven av Alfhild Agrell. Här kommer vi snart att erbjuda program för förskolan så håll ögonen öppna.

När vi närmar oss advent är det dags att förbereda julen. Då kan ni komma på Julstök i Vendelas kök och Tomtevandring. Eller höra om hur julens alla traditioner i programmet Jul Igen.

Och självklart är ni välkomna att boka annat som finns i vårt ordinarie utbud hela terminen, info om det finns i spalten till höger

Välkomna- Museet är Ert!