Västernorrlands museum söker hantverkare och kreatörer som är intresserade av att ställa ut sina produkter i museets ”Pop Up-del” i museibutiken.

Västernorrlands Museum fortsätter med Pop Up-konceptet i museibutiken. Hantverkare och kreatörer verksamma i länet bjuds in att under två månader ställa ut sina produkter till försäljning i museibutiken.

I anslutning till detta erbjuds även möjligheten till ett ”mini-vernissage” under en dag där den aktuella hantverkaren/kreatören finns på plats i butiken, möter kunder och berättar om sina produkter. (Detta hoppas vi kunna genomföra även under 2021 om läget tillåter under rådande omständigheter och restriktioner i pandemi-tider).

Under de två månaderna Pop Up:en pågår i museibutiken ställs hantverkarens/kreatörens produkter på en avsedd plats i butiken och exponeras väl. Hantverkaren/kreatören skapar själv utformningen av skyltningen.

Produkterna säljs på kommission där 25 procent av varje såld vara går till Västernorrlands Museum. Hantverkaren/kreatören sätter själv priserna.

Västernorrlands Museum utformar affischer, presenterar hantverkaren på hemsidan samt gör reklam i sina sociala medier.

Är du intresserad av att ställa ut dina produkter till försäljning i museibutiken ber vi dig att skriva en intresseanmälan och bifoga fotografier på dina produkter senast 30 april 2021. Har du en hemsida önskar vi även webbadressen till denna.

Välkommen!

Till museibutiken >>