Västernorrlands museum håller fortfarande öppet. Vi räknar antalet besökare och håller oss med god marginal under gränsen 50 personer i vår museibyggnad (enligt regeringens beslut). Alla inomhusevenemang ställs in fr.o.m. 1 april.

Vissa av museets utomhusevenemang genomförs med instruktioner till personal och besökare avseende Corona-Covid 19. I de fall vi beslutar att flytta fram eller genomföra digitala alternativ så meddelas det i våra sociala medier och på webbens kalendarium samt på plats på museet.

I butiken kan du betala med kort eller Swish. Vi hanterar ej kontanter.

Självklart kan riktlinjer från myndigheter och regering förändras snabbt, vilket kan påverka vår verksamhet eller vårt öppethållande. Tänk på att hålla god handhygien, att hålla avstånd och undvika handhälsning samt att inte besöka oss om du har förkylningssymtom.

Välkomna!