Tid: Lördag 7 oktober kl. 13.00-15.00
Plats: Stora utställningshallen, en trappa upp 

Konstutställningen “Arena” av Lisa Liljeström invigs lördag 7 oktober. Lisa Liljeströms konstverk kan läsas som glimtar ur en film från vårt kollektiva minne. Med hjälp av fotografier från tidningar och sociala plattformar ställer Liljeström frågor om vilka händelser, i historien, det enskilda livet eller den gemensamma kulturen som vi väljer att spara för eftervärlden.  

Kl. 13.30 håller konstnären Lisa Liljeström en kort introduktion till sitt konstnärskap och utställningens tematik i samtal med curator Karolina Aastrup. Mingel med snacks och dryck öppnar kl. 13, och håller på fram till kl. 15 senast. Passa på att bekanta dig och lära känna utställningen under tiden. Du kan också ställa frågor till och samtala med curatorn och konstnären. 

I Entréhallen vid ett bord bredvid Museibutiken har barn möjlighet att skapa kreativt med koppling till utställningen. Aktiviteten är obemannad. 

Fri entré! Ingen anmälan. 

Varmt välkomna! 

Utställningen går att se mellan 7 oktober och 3 december 2023.

Tillgänglighet
Invigningen hålls på svenska. Platsen är en trappa upp i museibyggnaden. Det finns hiss. Programmet är ca 30 min långt utan paus.