Att fånga en plats – Berättelser från Västernorrland

10 dec 2020 – 27 feb 2022

Att fånga en plats – Berättelser från Västernorrland består av tre delar, som ger olika perspektiv på berättelser. Här skildras museet som samlare och förvaltare av berättelser, här presenteras tre pristagare från Rosentrömska stiftelsen – och i Berättarlabbet välkomnas besökarna att själva bidra med berättelser. Här visas exempel på föremål och fotografier som bär på unika berättelser från Västernorrland. Urvalet symboliserar både stora händelser i länet och vardagslivet för enskilda människor.

Läs mer om utställningen >>

OBS! Museibyggnaden är för närvarande stängd med anledning av coronapandemin. Att fånga en plats öppnade digitalt den 10/12. Utställningen går att besöka på plats så snart museibyggnaden öppnar igen efter den tillfälliga stängningen.