Tid: Lördag 29 april kl. 13.00-15.00
Plats: Utställningshallen, 1 trappa upp 

Läs mer om utställningen >>

Gråt inte över spilld mjölk” är en grupputställning om unga konstnärers syn på mötet mellan människa, teknik och natur. Medverkande konstnärer: Birt Berglund, Susanne Fagerlund, Olof Marsja, Malin Lin Nordström, Tora Wallander och Queenning Zhao. 

Lördag 29 april öppnar Amanda Lind, ordförande i Kulturutskottet, utställningen. Invigningen med tal och presentation av utställningen börjar kl. 13.30. 

Mingel med snacks och dryck öppnar kl. 13, och håller på fram till kl. 15 senast. Passa på att bekanta dig och lära känna utställningen under tiden. 

Fri entré! Ingen föranmälan. 

Invigningen kommer dokumenteras av en fotograf. Om ni inte vill vara med på bild så meddela någon av oss i personalen på plats.

Varmt välkomna! 

I samband med öppnandet av utställningen sänds också ett förinspelat digitalt panelsamtal. Det betyder att även om du inte kan närvara vid invigningen kan du på detta sätt ta del av utställningen och dess innehåll.  

Samtalet sänds på museets youtube-kanal i samband med öppnandet av utställningen. Programmet går också att se i efterhand. Till museets Youtube >>

 

Tillgänglighet: Hiss finns. Plats för rullstolar finns. Handikapparkering finns bredvid entrén till huvudbyggnaden. Löstagbara fällstolar finns tillgängliga.

 

Bild överst: Tora Wallander, stillbild ur Soft resistance 2018.