Konferenser

Varmt välkommen att boka konferens hos Västernorrlands museum, beläget i Härnösand, Höga Kusten. Vi erbjuder unika historiska miljöer, modernt utrustade lokaler för både små och stora sällskap och möjlighet till spännande aktiviteter såsom guidade visningar på museet, teambuilding med historiskt tema samt mat och fika lagat med stor omsorg.

BOKA HÄR. (Länk när vi färdigställt detta.)

Hos oss bär varje byggnad på sin alldeles egna historia. Den sitter i väggarna, i varje rum, i varenda byggsten, timmerstock och husgrund. Vi erbjuder våra gäster en unik miljö där århundraden av Västernorrlands historia omsluts av Murbergets vackra natur.  

Våra kunniga och lösningsorienterade museivärdar finns nära till hands och arbetar för att er vistelse ska bli så trivsam och lyckad som möjligt. De håller även kontinuerlig kontakt före, under och efter er vistelse för att lämna så få frågor som möjligt obesvarade.  

Vi erbjuder en konferensmeny i samarbete med Kafé Murberget men ordnar även med extern catering. Allt ni behöver göra är att fråga, det mesta går att lösa!  

Skicka in en bokningsförfrågan genom att fylla i ett Bokningsformulär eller skicka e-post till boka@vnmuseum.se. Vi återkommer snarast med bokningsbekräftelse och mer information. Ange önskat datum, hur stort sällskap ni är och om ni har någon preferens gällande lokal. Har du frågor går det bra att skicka e-post till samma adress som ovan, eller ringa till museets reception på 0611-88600.

Välkommen att boka